Voor elk raam en deur een airco afdichting

Bespaar nu op uw energierekening & houdt de warmte en de insecten buiten!

Voor elke soort of deur

Ramen en deuren komen voor in verschillende soorten en maten, of u nou op zoek bent naar een airco raamafdichting voor een deur of voor een raam.  Wij hebben voor elke soort een raamafdichtingskit en een deurafdichtingskit klaarliggen voor uw mobiele airco.  

 

De ramen zijn te verdelen in 3 soorten: schuiframen, kiep – kantelramen en (Velux of Fakro) dakramen


Ook de deuren zijn te verdelen in 3 soorten: Enkele deuren, dubbele deuren en deuren inclusief honden/kattenluikjeKeuzetool


Onze keuzetool kan u erbij helpen om de juiste keuze te maken!


Denkt u aan een airco afdichting maar heeft u nog geen mobiele airco? Hier en hier kunt u een mobiele airco vinden die aan uw wensen voldoet. Een mobiele airco huren kunt u hier.

Bespaar op energiekosten

Lagere Energiekosten

Houdt de warmte buiten

Smiley

Houdt de insecten buiten

insect

Tom A.
Tom A.28-07-2019
Lees verder
In mijn zoektocht naar de juiste afdichting vond ik het lastig om tot de juiste afmetingen te komen, ik kwam bij jullie terecht en dankzij jullie keuzetool vond ik juiste afdichting voor mijn dakraam, thanks a lot!
Asma K.
Asma K.14-08-2019
Lees verder
Vanwege de hitte in mijn nagelstudio heb ik een airco met slang aangeschaft. Ik liep hierbij tegen een probleem aan.. Het raam moest namelijk open voor de mobiele slang. Hierdoor kwam de hitte van buiten dus weer naar binnen. Na ons telefoongesprek heb ik met behulp van de keuzetool de juiste afdichting besteld die passend is voor mijn raam. 3 dagen geleden heb ik de afdichting geïnstalleerd. Hierbij heb ik jullie stappenplan gebruikt. Mijn studio voelt nu veel aangenamer aan en ik kreeg vanochtend zelfs een mooi compliment van mijn klant. Ze liet weten dat ze de temperatuur erg aangenaam vond. 🙂
Diederik de N.
Diederik de N.23-08-2019
Lees verder
Bedankt voor jullie advies! De insectenhor werkt naar behoren en de airco deo geeft mijn werkplek een aangename geur.
Vorige
Volgende

Ontdek nu

welke airco afdichting bij uw raam of deur past!
Close

Winkelwagen (0)

Cart is empty No products in the cart.

Airco Seals

De beste oplossing voor uw airco slang

nl_NLNederlands