Deurafdichtingen

De oplossing voor u!

Niets is meer vervelend dan een veel te hete kamer hebben op een warme zomerdag. Waarbij de deur ook nog eens open moet voor de airco slang, en niet te vergeten… de insecten die met volle troepen uw huis komen binnendringen. Kortom, niet ideaal dus. Dat vinden wij bij Airco Seals ook en daarom zijn wij met een slimme oplossing gekomen: airco deurafdichtingen. We leveren ze in vele soorten en maten.

Kies de juiste airco deurafdichting!

Met klittenband, magneten, extra verzwaring, dubbele rits of met kattenluik? 
Er zijn zoveel mogelijkheden! Maak gebruik van onze keuzetool en binnen een minuut weet u welke airco afdichting u moet hebben!

Van normaal tot luxe

Wij vinden het belangrijk om voor ieder vraagstuk de juiste oplossing te hebben. Wilt u dat de deurafdichting achter u dichtvalt als u er doorheen loopt? Ga dan voor de deurafdichting met magneetstrip. Heeft u een dubbele deur? Dan is de deurafdichting voor de dubbele deur ideaal. Heeft u een hond of kat? Hiervoor hebben we een deurafdichting met katten- en hondenluik ontwikkeld. Onze specialisten hebben aan alles gedacht.

Simpele installatie

De installatie spreekt eigenlijk voor zich als u het pakket krijgt.

Stap 1: U zet de deur open
Stap 2: U plakt de zelfklevende haakband op de deurpost
Stap 3: Daarop bevestigt u de afdichting
Stap 4: U doet de rits open
Stap 5: Daar doorheen plaatst u de slang
Stap 6: En tot slot sluit u de rits

 Energiebesparend en millieuvriendelijk

Als u de airco deurafdichting hebt geplaatst zult u merken hoe snel uw energierekening daalt. De airco hoeft immers minder hard te werken om de ruimte koel te houden; de warme lucht kan niet meer naar binnen. En gezien de airco minder elektriciteit verbruikt beperkt u ook de CO² uitstoot. Al met al is het een simpele, voordelig en duurzame oplossing.

Deurafdichtingskit 93 x 250
Variant 2 scene 3 final PS
Close

Winkelwagen (0)

Cart is empty No products in the cart.

Airco Seals

De beste oplossing voor uw airco slang

nl_NLNederlands