Airco raamafdichtingen

Bespaar nu op uw energierekening & houdt de warmte en de insecten buiten!

Waarom een raamafdichting voor uw mobiele airco?

Bij het gebruiken van uw mobiele airco krijgt u te maken met een airco slang die naar buiten moet. Hierbij bent u genoodzaakt om uw raam of deur te openen om uw mobiele airco slang naar buiten te plaatsen. Dit gaat natuurlijk tegen uw wensen in, u wilt het liefst uw kamer koel houden. Daarvoor heeft u natuurlijk uw mobiele airco voor aangeschaft. Wat er gebeurt wanneer u uw airco slang naar buiten plaatst is het volgende, u geeft de warme lucht vrij spel, dat komt naar binnen en uw airco zal dus harder en langer moeten werken om voor u de gewenste temperatuur te regelen. Naast dat dit tijdrovend is, is het ook niet goed voor uw energierekening die dan omhoog gaat. Ook geeft u door het open laten van uw raam of deur, insecten de kans om bij u naar binnen te vliegen. Hierdoor kan zelfs uw nachtrust door verstoord worden. Dit allemaal is heel eenvoudig te voorkomen en wij helpen u hier graag bij!

 

De juiste afdichting voor uw raam

Om u te helpen bij het verlagen van uw energieverbruik en energiekosten en om u te helpen bij het voorkomen van de insecten die uw huis willen binnendringen, hebben wij in samenwerking met onze experts afdichtingen gemaakt in verschillende afmetingen en voor verschillende type ramen. Zo weet u altijd zeker dat u voor elk raam een bijpassende afdichting kunt vinden!


Wij bieden verschillende maten afdichtingen voor de volgende type ramen:

Keuzetool

Bent u er nog niet uit welke afdichting bij uw raam past?
Onze keuzetool onderaan deze pagina kan u erbij helpen om de juiste keuze te maken!


Denkt u aan een airco afdichting maar heeft u nog geen mobiele airco?

Hieronder hebben wij enkele websites geplaatst waar u een airco kunt vinden die aan uw wensen voldoet.

 

Mobiele airco kopen:

-> Airco kopen optie 1

-> Airco kopen optie 2

 

Wilt u een mobiele airco huren? Dat valt ook binnen de mogelijkheden:

-> Airco huren

De voordelen van een Airco raamafdichting voor U!

Bespaar op energiekosten

Lagere Energiekosten

Houdt de warmte buiten

Smiley

Houdt de insecten buiten

insect

Tom A.
Tom A.28-07-2019
Lees verder
In mijn zoektocht naar de juiste afdichting vond ik het lastig om tot de juiste afmetingen te komen, ik kwam bij jullie terecht en dankzij jullie keuzetool vond ik juiste afdichting voor mijn dakraam, thanks a lot!
Asma K.
Asma K.14-08-2019
Lees verder
Vanwege de hitte in mijn nagelstudio heb ik een airco met slang aangeschaft. Ik liep hierbij tegen een probleem aan.. Het raam moest namelijk open voor de mobiele slang. Hierdoor kwam de hitte van buiten dus weer naar binnen. Na ons telefoongesprek heb ik met behulp van de keuzetool de juiste afdichting besteld die passend is voor mijn raam. 3 dagen geleden heb ik de afdichting geïnstalleerd. Hierbij heb ik jullie stappenplan gebruikt. Mijn studio voelt nu veel aangenamer aan en ik kreeg vanochtend zelfs een mooi compliment van mijn klant. Ze liet weten dat ze de temperatuur erg aangenaam vond. 🙂
Diederik de N.
Diederik de N.23-08-2019
Lees verder
Bedankt voor jullie advies! De insectenhor werkt naar behoren en de airco deo geeft mijn werkplek een aangename geur.
Vorige
Volgende

Ontdek nu

welke airco afdichting bij uw raam past!
Close

Winkelwagen (0)

Cart is empty No products in the cart.

Airco Seals

De beste oplossing voor uw airco slang

nl_NLNederlands