Airco Deurafdichting

Hoge energiekosten en een huis vol met insecten? Daar is zeker wat aan te doen!

Wanneer er een hittegolf aankomt heeft u natuurlijk het liefst dat u goed voorbereid bent en dat uw Airco optimaal werkt. Helaas merken wij dat dit in de praktijk vaak niet het geval is. Dit komt doordat de slang van de mobiele airco naar buiten moet. Hierom moet de deur open staan, wat resulteert tot een hete lucht die bij u naar binnen blijft stromen. Niet bepaald ideaal aangezien hierdoor uw energiekosten zullen oplopen. Daarnaast krijgen insecten ook eenvoudig de kans om uw huis binnen te dringen. Kies uw gewenste mobiele airco afdichting die bij uw deur past. 

Een deurafdichting voor uw airco, de oplossing voor al uw problemen met uw airco

Bent u op zoek naar een oplossing voor de bovenstaande problemen of wilt u deze problemen vermijden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Na jarenlange onderzoek heeft ons team die bestaat uit specialisten, de oplossing gevonden voor u. Een Airco deurafdichting in elke soort en maat!

Ons assortiment

Met klittenband, magneten, extra verzwaring, dubbele rits of met kattenluik? Het kan allemaal. Wat u ook wenst voor uw airco deurafdichting, wij bieden het. Onze specialisten hebben overal aan gedacht.

Luxe uitvoering hond
Magneetsluiting - Luxe uitvoering: o.a. inclusief hondenluikje
Dubbele deur
Voor twee deuren
Ritssluiting
Ritssluiting - van 100 tot 1000 cm
Airco deur afdichting. Met magneetsluiting 3 x 250
Magneetsluiting - Zelfs de standaard uitvoering is luxueus
Close

Winkelwagen (0)

Cart is empty No products in the cart.

Airco Seals

De beste oplossing voor uw airco slang

nl_NLNederlands